Зсувний дах на напівпричіп

Затребуваність автомобільних вантажних перевезень сьогодні пояснюється низкою причин. Необхідний вантаж можна доставити практично до будь-якої точки за порівняно невеликий проміжок часу.

Виграти прибуткове замовлення можна, якщо максимально пристосуватися під клієнта. У цій темі удосконалення вантажного автомобіля відіграє свою роль. Зсувний дах на напівпричіп дивитись тут – це вже універсальна вантажівка.

Вантажний простір стає повністю доступним. На вантажно-розвантажувальні роботи потрібно трохи часу. Розмістити через верх можна те, що не занурити через задні ворота через габарити вантажу. Так як тимчасові витрати на вантажні роботи знижуються, з’являється можливість збільшити кількість поставок. Це, як відомо, впливає на збільшення заробітку.

Механізм зсувного даху напівпричепа відокремлює дах від бічних стінок. Боковини, у свою чергу, також отримують можливість зрушуватися. Залежно від особливості вантажу, що транспортується, окремо можна відкрити як дах, так і боковини. Незалежний варіант відкриття даху без порушення конструкції бортів – це зсув у вигляді «гармошки». Автокран через верх занурює потрібний вантаж у напівпричіп. У П-подібної конструкції зсувається все. Виходить відкрита вантажна площа, яка надалі стає заповненим обсягом.

Бездоганність роботи механізму, що функціонує, дуже важлива. Він повинен бути налагоджений так, щоб одна людина без зусиль могла здійснити процедуру складання-розбирання даху.

Зсувний дах на напівпричіп – це налагоджений механізм. Щоб він почав діяти, здійснюють допоміжні роботи. Підняття ляди – перший етап. Використовується спеціальний інструмент, на якому передбачено один або два гачки. Потім для розблокування механізму, що фіксує зсувний дах, тягнуть за призначений для цього трос. Знята фіксація вже не перешкоджає механізму легко переміщатися за допомогою підшипників по спеціальним роз’ємам.

Довільне переміщення виключається завдяки встановленим між балками розпіркам. Спеціальні кишені, що припаюються до тканини, служать для просування через них стяжки. Так розсувний механізм кріпиться до намету.
Модернізація вантажівки – процес, продиктований часом. У ньому акцент робиться на якості продукції. Компанія

“Комтранс Україна” пропонує зсувні дахи на напівпричіп відомих світових виробників. Така продукція відрізняється своєю якістю, тому гарантується тривалий термін експлуатації механізму.