Передові оновлення CX-3 цього року

Преміум-функції, знайдені у новій Mazda CX-3 Refresh

Преміум-функції, вражаюча динаміка та збільшене оснащення – ось лише деякі з причин, з яких ви повинні бути в захваті від оновленої Mazda CX-3.

Mazda усвідомила необхідність пригод на кожному кроці, нові стандартні зручності від Apple CarPlay™ до Active Driving Display, дозволять вам просунутися далі, ніж можна було уявити.

Цей автомобіль розроблений з урахуванням спортивної динаміки водіння Mazda, був створений для водіїв, які хочуть більшого під час поїздки. Абсолютно новий CX-3 обладнаний для вашої наступної великої пригоди.

Ідіть далі з чудовою продуктивністю

Mazda оснастила субкомпактний позашляховик великим набором функцій безпеки та преміум-зручностями. До оновленої моделі входить чотирициліндровий силовий агрегат Skyactiv-G 2.0, який може видавати 148 кінських сил і 146 фунтів на фут крутного моменту. Ці вихідні дані дозволяють CX-3 краще вивчити відкриті дороги.

У поєднанні з переднім приводом і швидкою шестиступінчастою автоматичною коробкою передач Skyactiv-Drive споживачі будуть отримувати задоволення від водіння преміум-класу щоразу, коли сідають за кермо.

Режим ручного перемикання передач та спортивний режим також допомагають створити енергійний драйв. Споживачі, які хочуть ще більше пригод, оцінять систему повного приводу i-Activ з прогнозованою функцією для більшої стійкості в неідеальних дорожніх ситуаціях.

Доставляючи до 26 миль на галон по місту та 32 милі на галон шосе, водії можуть витрачати менше часу на насос і більше часу на те, що їм подобається.

Оновлення сучасного та стильного інтер’єру

Mazda CX-3 Sport отримає сучасний та стильний салон, який змушує його почуватися як завгодно, крім базового рівня обробки салону. Споживачі можуть насолоджуватися стандартними зручностями, такими як підключення Apple CarPlay™ та Android Auto™, дисплей активного водіння та автоматичний клімат-контроль.

Водіям також сподобається оновлений 7-дюймовий повнокольоровий сенсорний дисплей з Mazda Connect™, сумісність із Bluetooth та аудіосистема із шістьма динаміками.

Доступ до функцій Mazda Connect ™ та управління ними можна отримати за допомогою сенсорного екрана, багатофункціональної ручки керування або елементів керування на кермі.

Так що, як би водій не вважав за краще керувати системою, він завжди буде підключений до улюбленої музики, подкаст, навіть до розмов з близькими.

Інші оновлені функції, що входять до стандартної комплектації, включають електронне гальмо стоянки з функцією автоматичного утримання, запуск натисканням кнопки і дистанційний вхід без ключа.

При складених сидіннях вантажний простір Mazda CX-3 пропонує 44,5 кубічних футів. Задні сидіння мають поділ 60/40, що дає водієві ідеальний спосіб налаштувати вантажний відсік для наступної пригоди.

Mazda CX-3 купити можуть найсміливіші люди. Тому що це поєднання стилю та швидкості в одному автомобілі.