Придбання запчастин на вантажівки і автобуси через Інтернет

Власники вантажних автомобілів намагаються якомога інтенсивніше експлуатувати транспортні засоби, в які вони вклали чималі гроші. Проте обходитися без техогляду – не варіант. Потрібно завжди уважно стежити за ходом транспортного засобу, адже від його стану залежить безпека пасажирів, самого водія, а також збереження і цілісність вантажу. Важливо не перевантажувати автомобіль і вчасно міняти витратні матеріали. Часто бракує часу на проведення незначних ремонтних робіт. Але потрібно пам’ятати, що з часом вони можуть привести до істотної поломки. Тому краще відразу віддати вантажівку або автобус на ТО. У будь-якому випадку, кожен з власників стикається з питанням: де можна вигідно купити запчастини?

На сайті Інтернет-магазину Azimut ви зможете купити запчастини МАН. Більш того: в цьому магазині ви можете вигідно купити амортизатор капота на DAF CF85, DAF CF75, DAF 95XF, DAF CF65, DAF XF95 – SAMPA 050.157, фари, диски зчеплення, глушники та інший товар. Також в цьому магазині є великий вибір запчастин на автобуси NEOPLAN, BOVA, SETRA. А тепер давайте подивимося, кому, і в яких випадках вигідно купувати такий товар онлайн.

Гарантія

Важливо, щоб на сайті Інтернет-магазину, де ви будете робити покупку запчастин MAN, Renault Trucks або іншої вантажівки або автобуса, була прописана інформація щодо гарантії. Не забувайте, що кожна зі сторін повинна чітко дотримуватися умов гарантії – не тільки магазин, але і покупець. Тому відразу уточнюйте у менеджера з продажу всі нюанси, пов’язані з гарантією.

Варіанти оплати під час купівлі онлайн

Оплата може відбуватися як готівкою під час отримання товару, так і іншими способами – за допомогою переказу коштів з банківської карти, безготівковим розрахунком через відділення банку, або післяплатою, якщо ви хочете упевнитися в якості одержуваного товару. Якщо ви хочете купити декілька запчастин МАН з гарантією, зверніть увагу на Інтернет-магазин, про який ми згадували раніше у статті. Там чітко прописані всі умови покупки, доставки, а також є інформація про гарантії на товар. Ціни там дуже вигідні. Також в цьому магазині є великий вибір запчастин як для вантажних автомобілів, так і для пасажирських автобусів.

Тривалість доставки

В основному, доставка таких товарів, як підшипники, блок-підшипники ONYARBI, TIMKEN, SKV, FERSA, BTA, і іншого більш габаритного товару відбувається впродовж 1-3-х днів. Тривалість доставки в основному залежить від кур’єрської служби.