AIS Autotrade представляє найбільшу майданчик з продажу б/у комерційних автомобілів

AIS Autotrade представляет крупнейшую площадку по продаже б/у коммерческих автомобилей

Інформація розміщена на правах реклами:

AIS Autotrade – автомобільна компанія, що спеціалізується на викуп і продаж автомобілів з пробігом представляє одну з найбільших в Україні торгових майданчиків із продажу б/у комерційних автомобілів.

У AIS Autotrade представлені десятки найбільш популярних моделей комерційних автомобілів різних класів – від вантажних фургонів різної вантажопідйомності до вантажопасажирських версій: Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Opel Combo, Opel Vivaro, Citroen Berlingo, Citroen Jumper, Fiat Ducato, Mercedes-Benz Citan, Peugeot Bipper, Peugeot Partner, Peugeot Boxer, Renault Kangoo, Renault Dokker, Renault Trafic та ін.

AIS Autotrade представляет крупнейшую площадку по продаже б/у коммерческих автомобилей

Більшість автомобілів 2012-2014 року випуску і мають пробіг 100-150 тис. Пропонуються автомобілі, які або імпортовані з ЄС, або раніше експлуатувалися в Україні.

Всі автомобілі, до моменту виставлення на продаж перевіряються за більш, ніж 100 параметрів, що дає можливість визначити реальний технічний стан автомобіля і підтвердити достовірність пробігу. В обов’язковому порядку перевіряється юридична чистота автомобіля, відсутність застав, арештів, достовірність і оригінальність номерів агрегатів.

Автомобілі знаходяться у власності AIS AutoTrade, компанія здійснює продаж автомобіля клієнту висновком типового договору купівлі-продажу (а не по довіреності за чужим техпаспорту, як багато посередники) і при необхідності допомагає поставити автомобіль на облік.

AIS Autotrade здійснює продаж автомобілів з пробігом в Київ р. на базі Автоквартала АІС на Балтійському (р. Київ, пер. Балтійський, 20). Склад пропонованих автомобілів один з найбільших в Україні і досягає 300 автомобілів. Покупці можуть вибрати як легкові, так і вантажні автомобілі.

Серед інших можливостей при купівлі автомобіля з пробігом AIS Autotrade пропонує:

  • Можливість провести тест-драйв будь-якого вподобаного автомобіля.
  • Можливість придбати автомобіль або партію автомобілів в кредит або в лізинг.
  • Гарантію легальності, юридичної чистоти, підтвердженого пробігу та технічного стану автомобіля.
  • Безкоштовний сервіс для Клієнта Асистанс – технічна та інформаційна допомога в дорозі.
  • Можливість придбати страховий поліс КАСКО, ОСАГО.
  • Можливість установить ГБО помогут в Titangas.com.ua або будь-яке інше додаткове обладнання.
  • Можливість отримання податкового кредиту по ПДВ.
  • Придбати автомобіль в трейд-ін (обмін б/у на б/у або новий).

Детальну інформацію про умови придбання автомобілів з пробігом в кредит можна дізнатися в торгово-офісному комплексі AIS Autotrade р. в Київ, пер. Балтійський, 20.

Детальніше про пропоновані автомобілях і надаються послуги на сайті AIS Autotrade або за телефоном інформаційної лінії 0800 50 79 50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України).