Технічне обслуговування ГБО: коли потрібне?

Монтаж газобалонного обладнання на авто повинен супроводжуватися подальшими кроками з правильної експлуатації ГБО. Якщо вам пощастило ставити газ на автівку у хороших майстрів, вони обов’язково розкажуть, як краще використовувати газову систему, яких правил треба дотримуватися аби вона служила ще багато кілометрів шляху. 

Співробітники столичної СТО Мотор-Газ запевняють, що не варто відмовлятися від технічного обслуговування газобалонного обладнання на вашому автомобілі. Вони наводять ряд причин, в тому числі й головну — ви убезпечите себе від необхідності проведення ремонту, який може коштувати чимало. Варто розуміти, що ремонт машини на газу, на бензині чи ремонт гібрида (ремонт гибрида) – задоволення не з дешевих. Тому краще завчасно подбати про правильну і безпечну експлуатацію всіх систем автомобіля незалежно від того, який вид палива він використовує. 

Тому повернемося саме до нашого авто на газу і спитаємо у майстрів автосервісу Motor-Gas, коли вони проводять або рекомендують автовласникам приїздити на огляд газової системи.

QaQrQWkvmxSFSfjvSjSiVCZ-_wo6jiR0oeO-SWSEeImMBE5fub3QCywEhmeb57X6ruEmTbNgu2PNwPip5of-FrPjzlSRBRenVQc5aCha4DG_-akVj2SqAgcJJnqKfXUEl_yRf89tc4q5FKTvyKn7r94Zhperx8ItQ_G3glzmLGDIkxyQPbBEc9hrqx83Bg

Перше невелике ТО спеціалісти сервісу виконують через 1000-1500 км шляху машини на газу. Майстри стверджують, що такий пробіг дозволяє встановленому у вас газобалонному обладнанню “зрозуміти” вашу манеру управління автомобілем: газовому комп’ютеру зчитати ваш стиль водіння. Ця послуга надається абсолютно безкоштовно, якщо безпосередньо майстри Motor-Gas проводили монтаж ГБО на ваш автомобіль. 

Весь процес огляду займає до півгодини, під час яких спеціалісти компанії підкорегують систему ГБО з використання сучасного обладнання та апаратури: комп’ютерної діагностики. 

JVDOrdelQCrKrMeA852pguGZyqseoOS2t3_WcE9Seg2K1pBZhJWaKTtYGCWJWpAtqjiBLmT8yEsX0xPTbi_fpWJrXlmRNIGVdHvRoWJ6q0jlRoFR28840nHdYwOkgOlakp_GtgWWy83OCWT9dA7poywdnLS6V_50UzI-OqRgq6DVxpm2itKAUYJeYLcuTg

Більш вагоме значення має планове ТО, яке варто проводити раз на 10 тис. км. Відповідно його періодичність залежатиме від інтенсивності використання вами авто. Якщо ви багато і часто подорожуєте на значні відстані у власних або комерційних справах, то технічне обслуговування може знадобитися частіше. Але не частіше ніж раз на 10000 км. 

Процедура огляду машини займе до години вашого часу. У процесі роботи з автомобілем майстри використовують комп’ютерну діагностику, а також оцінюють герметичність системи, наскільки надійні та міцні кріплення, замінюють фільтри. Співробітники радять записатися заздалегідь аби потрапити на СТО у зручний день та час. 

Бережіть ваш час та гроші – вчасно звертайтеся за послугою ТО до надійних майстрів у перевірене СТО.