Chevrolet готує парад нових кросоверів на будь-який смак і гаманець

У 2020 році Chevrolet виведе на ринок один оновлений і відразу три абсолютно нових кросовера.
Головний бренд General Motors йде у ногу з часом і не має наміру концентруватися тільки на пікапах. У поточному році Chevrolet почне продавати в США відразу чотири новинок класу SUV у всіх основних сегментах: від компактних до повнорозмірних моделей.

Зокрема, нові покоління флагманів Tahoe і Suburban надійдуть до американських дилерам в середині 2020 року. Equinox третього покоління, оновлений в середині свого життєвого циклу, вийде на ринок восени поточного року.

Вишенькою на торті Chevrolet стане відроджений TrailBlazer. Ні, це не нова версія кросовера, який GM випускає в Бразилії і Таїланді. Йдеться про абсолютно новий SUV, який чекають американські споживачі. Чому? Тому що просторий ергономічний салон, останні технології і ефективні двигуни в абсолютно новому Trailblazer поєднуються з цілком демократичною ціною – від 20 тисяч доларів.

2021 Chevrolet Trailblazer надійде на авторинок США з тижня на тиждень.

Як бачимо, General Motors зробив ревізію половини своїх кросоверів, а також додав до цієї лінійки нову модель. Таким чином, компанія пропонує свої SUV дуже широкому колу споживачів з самим різним рівнем доходу. Згадаймо Trailblazer, який обіцяє бути дешевше за компактний Trax.

Не забуває GM і шанувальників великих солідних кросоверів. Нові Tahoe і Suburban – яскраве тому підтвердження. Ціна обох починається з позначки 50 тисяч доларів.