АвтоВАЗ готує седан Lada Vesta Cross

АвтоВАЗ готовит седан Lada Vesta Cross

АвтоВАЗ офіційно підтвердив, що працює над створенням «кросової» версії седана Lada Vesta. При цьому, за словами директора проекту Lada Vesta Максима Сержина модель з’явиться на ринку найближчим часом.

Нагадаємо, що концепт седана Lada Vesta Cross був показаний заводом на торішньому Московському міжнародному автосалоні (ММАС). Як і серійний універсал Lada Vesta SW Cross седан відрізняє збільшений дорожній просвіт і захисний обвіс з незабарвленого пластику.

«Ви могли бачити цю машину на Московському автосалоні. Вона з’явиться найближчим часом. Чудовий продукт. Думаю, автомобіль вас здивує», – заявив Максим Саржин в інтерв’ю «Російській газеті».

Також він зазначив, що завод розглядає можливість оснащення «Крос» версії Lada Vesta повнопривідною трансмісією, однак, вона серйозно збільшить ціну автомобіля. Крім того, незважаючи на те, що раніше в мережі з’являлися фотографії універсала Lada Vesta SW Cross Exclusive, Сержин заявив, що такої комплектації для піднесеного універсалу не планується.