Honda оновила седан і купе Civic

Honda обновила седан и купе Civic

У Росії Honda вже кілька років не продає Civic, а от на інших ринках ця модель не тільки вже змінила покоління, але і пережило невелике оновлення

Північноамериканське відділення розсекретило седан і купе 2019 модельного року. Зовні машини практично не змінилися, що легко пояснюється їх високою популярністю: в США Honda Civic з продажу серед легкових автомобілів поступається лише Toyota Camry.

З радіаторної решітки повністю зник хром: тепер її оформлення темне, а на дорогих версіях маскується під покриття «рояльним» лаком. Трохи змінився передній бампер, який отримав єдиний виріз по всій ширині, так злегка оновилися головні фари. У седана в задній частині з’явилися нові хромовані декоративні елементи. Також для седана і купе доступні легкосплавні колеса нового дизайну.

У базове оснащення Honda Civic відтепер входить комплекс систем безпеки Honda Sensing, що включає в себе адаптивний круїз-контроль, систему екстреного аварійного гальмування і систему утримання в смузі.

Седан і купе слідом за хетчбеком обзавелися комплектацією Sport. Але вона оснащується не 1,5-літровим турбомотором, а 2-літровим «атмосферником» потужністю 158 к. с. Зовні такі машини можна буде дізнатися з глянцевою обробці переднього бампера, дифузора ззаду, спойлером на кришці багажника і прямокутної насадкою на глушник.