AUDI RS 6 AVANT УНІВЕРСАЛ 5 ДВ 2017 року

Ефектний вигляд нової моделі Audi RS 6 Avant приголомшує своєю міццю і маневреністю. Дійсно, виробники добряче попрацювали над масою автомобіля, і тепер його аеродинамічні властивості помітно покращилися. Любителям відчувати за кермом свободу стрімкого руху, сидячи в комфортабельному і безпечному кріслі ця модель безумовно припаде до смаку.

Зовнішній вигляд Audi RS 6 Avant безперечно має претензію на звання спортивного авто – підтягнутий і акуратний корпус, стильний бампер, об’ємні колісні арки і розширювачі порогів, ефектний спойлер. Крім цього, атлетичного моделі підкреслює безліч ексклюзивних деталей, чого тільки варті масивні повітрозабірники або дизайнерські округлі накладки на вихлопні труби. Що стосується декоративних матеріалів зовнішнього покриття, то тут велику роль відіграє матовий aluminium, який вигідно підкреслює радіаторну решітку, рейлінги на даху, корпус дзеркал заднього виду і всілякі планочки. Світлодіодні фари Audi Matrix дозволяють водієві відчувати впевненість у своєму автомобілі, не дивлячись на зовнішні умови дороги.

Інтер’єр Audi RS 6 Avant відрізняють спортивні деталі: стильні карбонові вставки, ефектні накладки на пороги з підсвічуванням, шкіряний багатофункціональний кермо дизайну «3 спиці». Ексклюзивну оббивку мають сидіння – вони мають унікальний принт з рядка у вигляді сот. Так само любителі шкіряних салонів можуть зробити попереднє замовлення і побалувати себе знаменитої оббивкою Valcona. Що стосується мультимедійної сфери, то тут вона представлена ​​інформаційно-розважальною системою останнього покоління під назвою MMI Navigation plus, яка оснащенна сенсорною панеллю MMI® touch.