Як економити бензин? Зменшуємо витрату палива

Прочитано величезна кількість матеріалу, можна зробити деякі вичавки із загального обсягу. Давайте по порядочку. Відразу треба відзначити, що автомобіль повинен бути справний і всі вузли і деталі повинні працювати злагоджено, в іншому випадку економія просто неможлива. Якщо, наприклад, в циліндрах компресія буде поганий або гальмівні колодки будуть шкребти вхолосту, то складно говорити про дбайливому використанні дорогоцінного палива.

Їдемо далі. Друге: повітряний фільтр повинен відповідати нормам. Його перевірка займає кілька хвилин, але якщо фільтр забитий, то движок не отримує необхідного кисню, відповідно витрачається більше бензину. Масла треба теж використовувати не важкі, синтетичні або напівсинтетичні. В’язкі масла ускладнюють роботу двигуна. Мова йде про близько 5% перевитрати в цьому випадку, що не менш. Автомастила можете по акції вибрати у нас же на Бизово.ру тут.

Здавалося б, що тут важливого, а якщо колеса нормально НЕ накачані, то це теж веде до перевитрати бензину. Правда, менше буде опір коченню.