Купити авто в розстрочку чи вибрати миттєве придбання? За та проти обидвох варіантів

Вирішили купити авто для себе? Розглядаєте різні варіанти, проте на найкращі не вистачає зібраних коштів? Не варто сумувати раніше ніж потрібно, адже є різні варіанти придбання. Наразі в Україні можна придбати машину за кілька годин як за повну вартість, так і в розстрочку. Які переваги та недоліки є в кожного методу та чи потрібно збирати повну суму для оформлення – далі розповімо детальніше.

       1. Купити авто в розстрочку. Цей метод придбання з’явився в Україні разом з ринковою економікою, адже закордоном вже давно існувала можливість оформити транспортний засіб і паралельно виплачувати його вартість. В нашій країні особливою популярністю користується придбання в розстрочку через нестабільну ситуацію та непередбачуваність майбутнього. Чому? Все просто, адже при підписанні договору розстрочки компанія в документах фіксує вартість авто, а також в графіку виплат прописує щомісячний платіж по місяцях і роках. Навіть при значній інфляції або економічній кризі вартість обраного транспортного засобу не зміниться, таким чином українець може не хвилюватися через стрибки цін. Ще одним плюсом такого оформлення є швидкість отримання машини, адже при очікуванні накопичення повної вартості можна прожити кілька місяців або років без власного транспорту. При купівлі авто в кредит – можна користуватись омріяною покупкою вже за кілька годин або днів від початку процесу. Для отримання машини цим методом потрібно вибрати майданчик або компанію, яка пропонує розстрочку. У них вибрати найкращу машину за своїм бажанням, сплатити стартовий платіж та підписати документи про оформлення в лізинг. Від них Ви отримуєте машину, ключі, технічний паспорт та копії документів. Мінусом може стати наявність невеликих відсотків в місячному платежі за договором.

       ПланетАвто – компанія, яка допоможе швидко, безпечно та бюджетно купити авто в розстрочку недалеко від Вашого дому. Завдяки наявності 3 десятків майданчиків та розвиненого сайту, кожен українець може швидко дістатись до локації, а також онлайн вибрати найкращу машину для себе. 15-річний стаж роботи ПланетАвто допоможе прийняти рішення про придбання, а наявність кваліфікованого персоналу та Call-центру – впевнитись у надійності та стабільності бренду. Переходьте на сторінку ПланетАвто та розпочинайте процес оформлення авто в лізинг вже сьогодні.

2. Купити за повну вартість. Якщо клієнт не поспішає і не мріє швидко отримати машину, тоді можна накопичити повну суму та оформити придбання без додаткових договорів розстрочки або кредиту. Перевагою такого виду стане відсутність комісії, відсутність потреби у майбутньому відкладати та сплачувати гроші. Проте мінуси також неприємні: час, витрачений на пошук та накопичення суми, на пересування без власного транспорту, а також можливі економічні непрогнозовані кризи та інфляції, податки.