Де в Україні вибрати і купити авто без інтернету? Розкажемо про найпопулярніші варіанти

ПланетАвто. Цей український сервіс працює на ринку майже 15 років.

Інтернет зараз усюди і інколи здається, що без нього не можна зробити вже нічого. Потрібно оплатити комунальні платежі? Зайдіть в інтернет. Потрібно зв’язатись з товаришем чи відправити по роботі запит? Зайдіть в інтернет. Потрібен новий одяг чи техніка? Зайдіть в інтернет. А що робити, якщо хочеться купити авто без інтернету, щоб не гортати сторінки, не оновлювати сайти, не писати повідомлення в безкоштовних оголошеннях? Ми підгледіли кілька варіантів і дізнались, як можна купити авто без всесвітньої павутини. Далі розкажемо найпопулярніші варіанти з перевагами та недоліками кожного.

Варіант №1. ПланетАвто. Цей український сервіс працює на ринку майже 15 років. Відмінністю від конкурентів можна вважати наявність майже 30 власних майданчиків по країні, що дозволить вибрати найближчий варіант та приїхати вибрати машину. Звісно, у компанії є сучасний розвинений сайт, проте наразі ми розглядаємо можливість придбання без інтернету. На кожному майданчику представлено в середньому 15-45 транспортних засобів, кожне з яких Ви можете одразу подивитись та оцінити технічний стан, якість машини, оглянути дефекти, зробити тест-драйв. Компанія ПланетАвто пропонує оформити будь-яку машину в розстрочку, що дозволить стати власником омріяного авто всього за кілька годин навіть без повної вартості на руках. Ви можете вибрати транспортний засіб на майданчику, попросити співробітників головного офісу розрахувати суму стартового платежу, а також суму щомісячної виплати. Вартість стартового внеску залежить від ціни на авто, популярності моделі, місячного заробітку, тощо. Після виплати останнього платежу машина повністю переоформляється на Вас у сервісному центрі України. Мінусом може стати відсутність компанії у Вашому місті. Приїжджайте до найближчого майданчику ПланетАвто та купуйте бажану модель все сьогодні.

Варіант №2. Придорожні майданчики. Майже у всіх містах України є фірми, які орендують або володіють частиною землі біля великої дороги. На цьому клаптику землі фірми виставляють на продаж власні машини, куплені заздалегідь. Перевагою таких майданчиків стане швидкість реалізації, більш-менш безпечність придбання, близьке розташування. Мінусами може стати завищена ціна через відсутність конкуренції, можливі скриті недоліки та дефекти, невеликий асортимент.

Варіант №3. Авторинок. У багатьох великих містах є особливе місце, до якого з’їжджаються власники машин для швидкого продажу. Перевагами є постійно оновлюваний асортимент машин, різні ціни, можливість оцінити стан авто. Недоліками стануть наявність неприємних хамовитих продавців, можливе шахрайство, приховані недоліки.

Такими були найкращі варіанти офлайн придбання машини. Вибирайте один з варіантів і купуйте машину вже сьогодні.