Tesla Roadster 2019

У листопаді 2017 го відбулася презентація нового електрокара Tesla Roadster 2-го покоління, який виявився зовсім не схожий на свого попередника, а за своїми характеристиками перевершив всі мислимі очікування.

У компанії називають нову модель Тесла Родстер 2018-2019 найшвидшою серійною машиною в світі. Прийом замовлень на нову Tesla Roadster II вже стартував, ціна електромобіля складає 200 000 доларів, а за особливу модифікацію Founders Series з обмеженої серії в тисячу примірників доведеться викласти $ 250 000. При цьому за останню просять 100-процентну передоплату, тоді як для оформлення заявки на звичайний родстер необхідно внести $ 50 000. Ось тільки перші машини клієнти отримають лише в 2020 році.

Зовнішній вигляд ТЕСЛА родстер 2020
Новий Tesla Roadster зовні виглядає незрівнянно, як і личить спортивному автомобілю з чотиримісним кузовом Targa (скляні панелі даху над передніми кріслами демонтуються, перетворюючи купе в родстер). Новинка Тесли красива з будь-якого ракурсу огляду. Передня частина кузова зі світлодіодними фарами головного світла найспокійніша. Збоку кузов електричного родстера виглядає немов скульптура з рідкого металу і демонструє азарт і динаміку, а особливо вдалися дизайнерам передні і задні крила з пишними формами. Корми електричного гіпер-кара демонструє міць, азарт, масу аеродинамічних фішок, які забезпечують правильний розподіл повітряного потоку на понад високих швидкостях.

інтер’єр
Усередині салону все гармонійно і просто, але в той же час всі необхідні прилади, виконані на найвищому рівні і забезпечують повний функціонал. У зоні водія знаходиться кермо, виконаний за типом штурвала, центральне місце займає багатофункціональна консоль, оснащена широкоформатним дисплеєм з сенсорним управлінням. Перший ряд сидінь має спортивну форму і структуру. У салоні пропонується 4 місця, перший ряд має відмінні спортивні крісла, чого не скажеш про другий ряді – там всього-то невеликий диван. Передні сидіння оснащені підлокітниками, підголівниками і великою кількістю кнопок для регулювання різних опцій.

ИСТЕМИ ДОПОМОГИ ВОДІЄВІ
Новий Тесла Родстер вважається самим швидкісним автомобілем, тому при його створенні використовувалися надміцні і легкі метали – вуглепластик і алюміній. Базовий пакет комплектуючих деталей гіпер-кара буде включати в себе: система допомоги при буксируванні автомобіля; клімат і круїз – контроль; кондиціонування і вентиляція салону; склопідйомники з функцією електричного регулювання; електропідігрів сидінь; сучасна аудіосистема; дві подушки безпеки; функція видимості «сліпих» зон; наявність камер заднього виду; запобігання аварійним ситуаціям; датчик контролю палива і тиску в колесах.

ТЕХНІЧНЕ ОСНАЩЕННЯ ТЕСЛА родстер 2020
Техніка новинки викликає захват і захоплення. В наявності 3 електромотора (два розмістилися на задній осі і один в приводі передніх коліс), що забезпечують сумарну тягу в 10000 Нм. Привід повний. Акумуляторна батарея ємністю 250 кВтч дозволяє на одній зарядці долати 620 миль, що в перекладі на європейські метричні одиниці еквівалентно 992 км. Такий технічний арсенал забезпечує динаміку розгону до 60 миль в годину (96 кмч) за 1,9 сек, до 100 миль / год (160 кмч) за 4,2 сек і максимальну швидкість понад 250 миль / год (понад 400 кмч).
Дистанцію в 402 метрів (1/4 милі) електричний родстер Тесла проробляє всього за 8,8 сек.