Mitsubishi ASX 2019

Японський паркетник Mitsubishi ASX, опублікований в мережі в лютому 2019 року, отримав черговий четвертий рестайлінг. Офіційно фейліфтінг популярної моделі представлять публіці на Женевському автосалоні в березні. Новинку любителі марки зможуть придбати вже влітку 2019 року, причому в Європі і в Росії кросовер Мітсубісі ASX буде запропонований тільки з 150-сильним 2,0-літровим бензиновим двигуном MIVEC2 в компанії з 5 МКПП або варіатором INVECS3-III, переднім або повним приводом.

ЕКСТЕР’ЄР та інтер’єр
У порівнянні з авто попереднього третього рестайлінгу, кросовер Мітсубісі ASX змінився найбільше зовні. На моделі передня частина кузова виділяється стильними деталями, виконаними у фірмовій стилістиці Dynamic Shield, які надають їй більш виразний і зухвалий вигляд. Фари головного світла завужені, виконані в стилі Eclipse Cross. Видозмінена і збільшена фальшрадіаторная грати, а масивний бампер доповнено оригінальними блоками противотуманок і покажчиків поворотів.

Ззаду ASX здається більш незграбним завдяки новому бамперу і світлодіодним ліхтарям з контрастними Т-образними секціями. У сигналах поворотів світлодіоди відсутні.

Палітра кузовний фарби збагачена відтінками Red Diamond (червоний діамант), Sunshine Orange (сонячний апельсин) і Oak Brown (корічнеий дуб).

ІНТЕР’ЄР ТА ОБЛАДНАННЯ
Усередині Мітсубісі АСХ 2019 практично не змінився. Екран мультимедійної системи збільшився з семи до восьми дюймів. Старші версії тепер будуть випускатися з навігацією Tom Tom.
Також покращилися можливості по інтеграції смартфона, з Мережі можна отримувати інформацію про рух в реальному часі. Незабаром очікується поява додатків для віддаленого контролю рівня палива, пошуку заправок, отримання рекомендацій по ТО і тому подібного.

ДВИГУНИ І КПП
В Європі авто буде запропонований виключно з дволітровим атмосферним бензиновим агрегатом MIVEC2 на чотири циліндри в поєднанні з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач або варіатором INVECS3-III з імітацією шести передач у спортивному режимі. Привід може бути як переднім, так і повним.

ЦІНИ І КОМПЛЕКТАЦІЇ
Продажі рестайлінгового Мітсубісі ASX на європейському і російському ринку заплановано на середину літа 2019 року. Ціна таких версій Mitsubishi ASX поки не відома і, можливо, буде озвучена виробником на автовиставці під час офіційної прем’єри.