Замовляйте гаражні ворота за індивідуальними розмірами. Купуйте продукцію від українського виробника

Які послуги надає виробник воріт?

Компанія «R-Premium» створює ідеальні гаражні ворота. Ми продумуємо ідею, робимо заміри та виготовляємо витривалу конструкцію. Клієнти використовують наші продукти 12 років до першого технічного огляду. Якщо знадобився ремонт, ми замовляємо змінні деталі та встановлюємо нову фурнітуру за 1-3 дні. Замовляємо додаткові комплекти пультів дистанційного управління, коли ваша родина стає більшою.

Ми враховуємо об’єктивні критерії, називаючи ціну на гаражні ворота розмір, масу, дизайн. Якщо бюджет на витрати обмежений, вкладаємось в зазначену суму. Можете відмовитись від установки хвіртки та електропривода, щоб заплатити до 30% менше.

Приватним гаражам пропонуємо секційні, відкатні чи розпашні ворота. Якщо ви не розбираєтесь в технічних нюансах, можете зателефонувати менеджеру та безкоштовно отримати консультацію. Наш спеціаліст підказує, наскільки примхливими є ворота в експлуатації. Також менеджер підкаже, де подивитись каталог продукції та як правильно заміряти отвір під монтаж.

Послуги компанії R-Premium:

  • Безкоштовний замір – наш майстер визначає ширину та довжину майбутніх гаражних воріт.
  • Виготовлення – розварюємо каркас, ріжемо тришарові панелі, закріплюємо деталі.
  • Доставка – привозимо до вас ворота в герметичних картонних коробках.
  • Установка – збираємо конструкцію та перевіряємо, як все працює.
  • Сервісне обслуговування – замінюємо зношені деталі по гарантії.

Наша фірмова риса – гаражні ворота «під ключ». Ми не передаємо стороннім виконавцям частину робіт, тому можемо нести повну відповідальність за результат. Це підтверджується річною гарантією на ворота, фурнітуру, послугу монтажу.  Якщо полотно перекоситься чи ворота почнуть відкриватись з ривком, ми виправимо несправності безкоштовно. У нас великий асортимент запасних частин на складі, тому ремонт займає мало часу. Точну тривалість відновлення функціональності можете запитати у представника компанії телефоном. Ми раді вам допомогти.

Якщо хочете домовитись про замір чи обговорити фінансову сторону покупки, зверніться до нашого менеджера телефоном: +38 (050) 696-01-01. Ми не відповідаємо на дзвінки у вихідні. Щоб отримати консультацію, телефонуйте по буднях з 09:00 до 18:00.

Переглянути варіанти оформлення можна на сайті. Також ми запрошуємо вас в наш шоу-рум за адресою: м. Київ, вул. Паїсія Кайсарова, 7.