Porsche впроваджує в Україні програму підтримки на дорогах

Програма Porsche Assistance для власників автомобілів Porsche, що запрацювала в Україні, допоможе у екстрених ситуаціях і відшкодує збитки.

Автовласник може подзвонити на гарячу лінію: +38 044 581 89 11 і отримати допомогу у випадку поломки в дорозі, викрадення, аварії, вандалізму.

Програма є цілодобовою і доступна завжди, у будь-який день без винятку, по всій Європі, включно з Україною.

Дія помічника Porsche Assistance поширюється як на людину за кермом, так і на пасажирів, стосується автівок цієї марки, як нових, так і вживаних (за програмою Porsche Approved), що були придбані в офіційній дилерській мережі.

Гарантія Porsche Assistance для нових авто діє 2 роки, починаючи з дати передачі покупцям, для авто з пробігом – протягом періоду, який визначений в гарантійній книжці.

За програмою Porsche Assistance клієнт отримує заміну автомобілю та відшкодування витрат (до 5 рабочих днів), якщо після екстреної ситуації транспортний засіб використовувати не можливо.

Якщо аварія сталася на відстані 50 км автомобільною дорогою від місця проживання клієнта, Porsche оплачується проживання в 4- чи 5-зірковому готелі протягом дня, поки тривають ремонтні роботи (не довше 3 діб).

Також Porsche Assistance покриває вартість проїзду до готелю в таксі або громадському транспорті. У разі потреби, клієнти отримують квітки на потяг або літак, якщо поломка сталась за 50 км від місця проживання чи призначення, і одразу неможливо зробити ремонт.