Jaguar I-PACE лідирує на ринку електромобілів в Україні

У 2019 році в Україні 148 одиниць Jaguar I-PACE пройшли свою першу реєстрацію. Його частка ринку нових електромобілів країни становить 22%.

Для порівняння: у нових Tesla (Model 3, Model Х, Model S) – 20% ринку, а у BMW – 13%. Близько половини проданих минулого року Ягуарів – це I-PACE.

Чим електрокар так сподобався українцям?
Перша причина – нульові викиди CO2. Все більше українців почали дбати про екологію.

Друга причина – економія. У порівнянні з дизелем, електрокар I-PACE заощадить до 150 тис. грн за 3 роки користування авто.

Експерти підрахували, що для пробігу в 2,5 тис. км йому вистачить заряду, який коштуватиме 400 грн за нічним тарифом та 800 грн – за денним.

Аналог для дизельного автомобіля складе 5 350 гривень.

Третя причина – зручність зарядження. Навіть в Україні мапа громадських зарядних станцій постійно розширюється.

У 2019 році з’явилися нові пристрої швидкої зарядки потужністю 50 кВт на автошляхах Київ-Львів та Київ-Одеса.

Міські водії можуть купувати настінний блок та заряджати автівку вночі біля дому, а також підключати кабель до розетки біля офісу або торгового центру.

Четвертою причиною любові до Jaguar I-PACE є його преміальність, що означає комфорт у користуванні та обслуговуванні. І це кросовер, що також важливо.

Офіційна мережа дилерських центрів у 5 найбільших містах України – Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові надає якісний сервіс.

Крім того, онлайн заявку на сервісне обслуговування можна залишити на сайтах дилерських центрів.

У I-PACE є репутація, визнання в світі. Минулого року він отримав аж 66 світових відзнак, серед яких «Автомобіль 2019 року» (World Car of the Year).

Тобто володіти моделлю і зручно, і престижно, хоча по кишені тільки заможним: новий Jaguar I-PACE в офіційній дилерській мережі коштує від 1 868 614 гривень.