Світова прем’єра розширеної лінійки модифікацій Nissan e-NV200

Компанія Nissan, світовий лідер з виробництва електромобілів, сьогодні анонсувала випуск комерційного електромобіля з найбільшим пробігом на одній зарядці.

Нова 40-кіловатна акумуляторна батарея електромобіля e-NV200 збільшує його автономність на 60%, що відповідає 280 км пробігу на одній зарядці (за стандартом NEDC). При цьому акумуляторна батарея не стала важче і габаритніший і тому не відняла простір, призначене для перевезення вантажів, і не зменшила вантажопідйомність автомобіля. Тепер власники зможуть здійснити всі заплановані доставки вантажів, адже пробіг Nissan e-NV200 на одній зарядці виріс більш ніж на 100 кілометрів і тепер повністю покриває до 40% щоденного пробігу середньостатистичного європейського фургона малої вантажопідйомності.

Оновлений e-NV200 з 40-кіловатної акумуляторною батареєю був представлений сьогодні на Nissan Futures 3.0, що проходить в норвезькому Осло – «зеленої» столиці Європи 2019 року. Новий фургон не тільки допомагає бізнесу стати екологічніше, але і являє собою одну з ключових засад прагнення компанії Nissan скоротити кількість викидів CO2 в центрах європейських міст, які багато в чому обумовлені роботою комерційного транспорту, що здійснює доставку різних товарів.