Яку вибрати літню гуму на авто і як

Давайте цю посаду почнемо з думки народу? Воно зазвичай непідкупно. Так ось, приблизно за 6000 рублів ви можете вибрати гуму літню під найменуванням Continental ContiPremiumContact 5. Як відгукуються про неї? Вважають водії відмінним варіантом, що забезпечує м’яку їзду і високу ступінь чіпкості при гальмуванні. Якщо надумаєте, можете подивитися прямо у нас на Бизово.ру в цьому розділі.

Що сказати про цю марку гуми: її, як і інші бренди, тестували кілька разів, і оцінена вона була високо. Знаєте, за що? Автомобілі з шинами від Continental – чітко керовані як при сухій погоді, так і під час дощу. Більш того, вони добре гальмують, зчіпних властивостей тут не позичати. Відзначаються в цих шинах і канавки виду 3D, вони то і зменшують гальмівний шлях. До речі, до достоїнств «Континентал» можна з гордістю віднести і здатність відводити воду, причому навіть на швидкості.

Напевно, вас хвилюють недоліки? Їх мало: обмежена розмірність / R14 -R17 і швидке стирання. Чи не підійде вона шанувальникам екстремального стилю управління машиною.