Skoda Octavia (Шкода Октавія)

Skoda Octavia (Шкода Октавія) – 5-дверний ліфтбек класу «C». Рестайлинговая версія третього покоління моделі Octavia A7. Вперше автомобіль показали на початку січня 2017 року Відні.

Рестайлинговая версія Skoda Octavia отримала злегка видозмінені бампера, а також обзавелася новою головною оптикою, яка тепер є головною родзинкою зовнішності лифтбека. Сам виробник називає її “подвійний погляд”. Кожна з фар складається з двох окремих блоків з гострими гранованими формами, обидва сегмента знизу прикрашені стильними смужками ходових вогнів. Також модель буде пропонуватися з оновленими алюмінієвими колісними дисками розміром від 16 до 18 дюймів.
В ході рестайлінгу в салоні додалися потрібні і зручні дрібниці у вигляді відкидних столиків в спинках передніх крісел, USB-роз’ємом для задніх пасажирів, підігрів рульового колеса і фонове підсвічування салону із змінним кольором. Доопрацюванням всередині оновленої Octavia піддалися і мультимедійні комплекси: Swing, Amundsen, Bolero і Columbus. Останній, наприклад, отримав збільшений до 9.2 дюймів сенсорний екран і точку доступу WLAN. Кнопки управління тепер тільки сенсорні. Для підключення смартфонів до мультимедійного комплексу використовується Apple Car Play або Android Auto. До речі, аналогічне головний пристрій першим отримав кросовер Kodiaq.