Ravon R4 (Равон R4)

Ravon R4 (Равон R4) – передньопривідний седан класу «С». Дебют моделі відбувся в серпні 2016 року в рамках Московського автосалону.
Не потрібно бути великим знавцем і володіти вражаючою інтуїцією, щоб побачити в Ravon R4 добре відомий бюджетний седан Chevrolet Cobalt. Це він і є. R4 проводиться на заводі GM Uzbekistan, в місті Асака, 75% акцій якого належить компанії Узавтосаноат.

Проте, Равон R4 заслуговує на увагу як варіант простого і функціонального автомобіля за розумні гроші. Залежно від комплектації седан може бути оснащений підсилювачем керма, двома подушками безпеки, системою ABS, електросклопідйомники, аудіосистемою, кондиціонером та іншим обладнанням, необхідним для комфортних поїздок як в щоденному міському ритмі, так і в далеких сімейних подорожах.
В основі R4 лежить платформа зі стійками McPherson в передній підвісці і торсіонної балкою ззаду. Передні гальма – дискові, а задні барабанні. А що до габаритів, то довжина автомобіля дорівнює 4479 мм, ширина становить 1735 мм, висота – 1514 мм. Відстань між осями – 2620 мм, що седана С-класу вельми непоганий показник. До слова, і 545 літра обсягу багажного відсіку – значна цифра.
У рух Ravon R4 призводить 1.5-літровий бензиновий двигун 106 л. с. потужності і працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач, або з 6-діапазонним “автоматом”. З місця до 100 км / год седан розганяється за 11,7, або 12,6 секунди (в залежності від трансмісії), а палива споживає 6,5-7 літрів за умови дотримання постійної швидкості 90 км / год.