Скільки електромобілів буде у світі до 2030 року

Сколько электромобилей будет в мире к 2030 году

Американська консалтингова компанія Аlix Рartners, проводить вивчення фінансових складових різних галузей промисловості та бізнесу, опублікувала дослідження на тему майбутнього виробництва електромобілів.

Згідно цього звіту, світові автовиробники до 2023 року збираються витратити колосальні $55 млрд. на наукові дослідження і розробку електричних транспортних засобів.

Сколько электромобилей будет в мире к 2030 году

Alix Partners засновували своє дослідження на аналізі відкритих джерел, а також на базі проведених опитувань автомобілістів США у віці старше 18 років.

Дослідження є новітніх свідченням того, що автовиробникам і їх суміжників доведеться найближчим часом витратити величезні суми грошей на розвиток і впровадження нових технологій і послуг.

Вивчення даної проблематики також показало, що до 2025 року глобальний автомобільний ринок буде демонструвати досить низькі показники продажів, тим самим, в тому числі, показуючи обмежений інтерес споживачів до всіх видів транспортних засобів, включаючи електромобілі.

Сколько электромобилей будет в мире к 2030 году

Фактично, дослідження Alix Partners демонструє, що загальний світовий обсяг продажів автомобілів щороку, аж до 2020 року, буде постійно падати.

Але, незважаючи на це, автовиробники все одно будуть вкладати величезні гроші в розвиток електрокарів, бо вважають, що споживачі вже готові перейти в нову еру електричного транспорту. В результаті, передбачається, що загальна кількість електромобілів на дорогах зросте з 6 мільйонів машин сьогодні до колосальних 127 мільйонів до 2030 року.