Kia готує до прем’єри кросовер Soul нового покоління

Kia готовит к премьере кроссовер Soul нового поколения

В Мережу виклали знімки компактного «паркетника» Kia наступної генерації.

Фотографії закамуфльованого автомобіля були зроблені в Кореї і опубліковані на сайті The Korean Car Blog. Судячи з кадрів, новий Soul в цілому збереже силует попередника, при цьому модель отримає нову світлодіодну оптику. Портал припускає, що прем’єра кросовера відбудеться в жовтні поточного року.

Kia готовит к премьере кроссовер Soul нового поколения

За неофіційними даними, Kia Soul побудують на новій платформі, подробиці про яку поки немає. Не виключено, що «паркетник» все ж нарешті обзаведеться повним приводом. У лінійку моторів можуть увійти колишні «атмосферники» 1.6 і 2.0, а також «турбочетвірка» 1.6.

На домашньому ринку у моделі актуального покоління є ще повністю електрична версія: такий крос оснащений 111-сильним електромотором і літій-іонним акумулятором, на одній зарядці він може проїхати близько 180 км. Наступний Soul EV, швидше за все, отримає нову силову установку, а запас ходу електрокара може зрости до 300 км.

 

http://vykup-segodnya.ru/

У минулому році Nissan був одним з рекордсменів за відгуками автомобілів на російському ринку. Але практично всі вони стосувалися глобальних сервісних кампаній. В цей же раз заводський дефект виявлений в кроссоверах X-Trail, які збирають в Росії.

У повідомленні, яке компанія направила в Росстандарт, йдеться про те, що під відгук потрапили автомобілі, вироблені з c 25 червня 2016 року по 17 січня 2017 року, в кількості 769 штук.

Причиною відкликання став можливий невідповідність специфікації зварювання компонентів механізму нахилу спинки раскладывающего заднього сидіння. На дилерських станціях проведуть заміну каркаса заднього сидіння. Всі роботи будуть безкоштовними для автовласників