Кросовер CITROEN C3 AIRCROSS: старт продажів в Україні!

Кроссовер CITROЁN C3 AIRCROSS: старт продаж в Украине!

Інформація розміщена на правах реклами:

Новий компактний кросовер CITROЕN C3 Aircross тепер доступний в Україні: 31 березня 2018 року відбувся всеукраїнський День відкритих дверей в дилерській мережі CITROЕN, який ознаменував офіційний старт продажів новинки. Автомобіль пропонує яскраву і оригінальну зовнішність цього SUV, 90 комбінацій кольорів, просторий салон з широкими можливостями трансформації, повний набір технологій для комфорту і безпеки, широкий вибір моторів. Ціна CITROЕN C3 Aircross в Україні – від 460 тис. грн.

Кроссовер CITROЁN C3 AIRCROSS: старт продаж в Украине!

Новий компактний SUV CITROЕN C3 Aircross – це саме те, що шукають багато українські покупці: стильний і оригінальний компактний і одночасно місткий кросовер, наповнений сучасними технологіями.

Приналежність до класу SUV підкреслює зовнішність новинки: високий кузов, збільшений кліренс, накладки на передньому і задньому бампері, захист колісних арок і пороги, рейлінги. Крім того, автомобіль відрізняється яскравими і оригінальними елементами персоналізації: задні скла з смужками стилі венеціанських жалюзі, кольорове оформлення дзеркал заднього виду, рейлингов, окантовок фар.

https://starter.ms/kompressory-lancia

 

У салоні дуже багато місця, CITROЕN C3 Aircross може запропонувати зсувне заднє сидіння (розділене 60/40), складне сидіння переднього пасажира, дворівневий підлогу у величезному багажнику (до 520 л). Для салону можна вибрати певну дизайн-тему: різні варіанти оббивки сидінь, контрастні окантовки дефлекторів вентиляції, кольорові вставки на спинках передніх крісел і заднього дивана. У підсумку кросовер CITROЕN C3 Aircross пропонує найширші можливості персоналізації – сумарно 90 варіантів оформлення! Вибрати свій варіант допоможе конфігуратор CITROЕN C3 Aircross.

Кроссовер CITROЁN C3 AIRCROSS: старт продаж в Украине!

Окремо варто відзначити оснащення CITROЕN C3 Aircross. Кросовер виконаний у повній відповідності з фірмовою програмою Citroеn?n Advanced Comfort®, яка гарантує максимальний комфорт під час поїздки. Це знайшло своє відображення у багатьох дрібницях. Які роблять життя на борту легше і приємніше: бездротова зарядка для смартфона, висувний проекційний дисплей, камера заднього виду з режимом «ZOOM» і функцією кругового огляду, багато кишеньок і поличок для дрібниць. Крім того, новинка CITROЕN C3 Aircross отримала ряд технологій, які реально покращують прохідність на бездоріжжі: система Grip Control і функція Hill Assist Descent для допомоги при спуску зі схилу. Всього в новинці передбачено 12 систем, які надають допомогу водієві в їзді і забезпечують додатковий комфорт. Серед них система моніторингу сліпих зон, система попередження про вихід зі смуги руху, адаптивний дальнє світло, система попередження про зіткнення і екстреного гальмування Active Safety Break. Докладніше – у шоурумі моделі.

Кроссовер CITROЁN C3 AIRCROSS: старт продаж в Украине!

Українські покупці можуть вибрати один з трьох силових агрегатів, причому кожен пропонує свої переваги: бензиновий мотор PureTech 82 к. с. з 5-ст МКПП – це низький витрата палива і невисока ціна покупки; турбодизель HDi 92 к. с. з 5-ст. МКПП – це чудовий союз високого крутного моменту і мінімально-можливого витрати палива; бензиновий двигун PureTech 110 л. с. з 6-ст. АКПП – це вибір шанувальників динамічної їзди. Також покупці можуть вибрати одну з трьох комплектацій автомобіля.

Кроссовер CITROЁN C3 AIRCROSS: старт продаж в Украине!

Новинка CITROЕN C3 Aircross стартує з комплектації LIVE: кондиціонер, протитуманні фари, підігрів передніх сидінь, радіо, 6 динаміків, Bluetooth, USB, управління на кермі, 6 подушок безпеки – вражаючий набір базових опцій. Середній рівень комплектації FEEL пропонує: клімат-контроль, 7-дюймовий сенсорний екран, Mirror Screen, LED ходові вогні, задній датчик паркування, електропривод всіх стекол і дзеркал, і ін Нарешті, максимальна версія SHINE додатково пропонує: Круїз-контроль з обмежувачем швидкості, системи Grip Control + Hill Descent Control Assist, безключовий доступ в автомобіль і запуску двигуна, індивідуальні зсувні сидіння 2-го ряду, навігаційну систему і ін.

Кроссовер CITROЁN C3 AIRCROSS: старт продаж в Украине!

Новинка CITROЕN C3 Aircross вже доступна у дилерів Марки: можна познайомитися з автомобілем, в шоурумі, а також зареєструватися на тест-драйв.

Ціна стильного і практичного кросовера CITROЕN C3 Aircross – від 460 тис. грн.

Кроссовер CITROЁN C3 AIRCROSS: старт продаж в Украине!
СІТРОЕН ЦЕНТР «АВТО ВІА»

Сітроен Центр «Авто Віа» – офіційне представництво Citroеn в Харківській області. Тут шанувальники цього французького бренду отримують повний спектр послуг.

перейти на сайт компанії →