Як обдурити камери фіксації порушень на трасі

Постійно збільшується число камер, що стежать за станом доріг, автомобілів. Природно, будь-яке порушення правил – для даішників спосіб підзаробити, а для водія – втратити свої гроші. Спочатку такі камери потрібні були для того, щоб виявляти ДТП. Але незабаром стало зрозуміло, що цим можна добре заробити, коли камера фіксує порушення. Як законним шляхом обдурити камери, щоб не виписали штраф за порушення?

Уже ДАІ заборонила автомобілістам ставити на номери пластикові накладки, які, втративши колір і прозорість, не дають камері прочитати номер. Потім водії стали здирати фарбу на номері і клеїти папір. Але і це не перешкода для сучасних камер. Тому є ще способи обману, адже людина набагато розумніші комп’ютера.

Хороший засіб захисту – це антирадар. Використання такого пристрою не дає камері зафіксувати номер і швидкість машини, створюючи радіохвильові перешкоди. Купити його можна в будь-якому автомагазині. Також є і радар-детектор, які тільки попереджає про те, що поблизу є камера фіксування швидкості або стоять даїшники. Водієві необхідно буде тільки знизити швидкість. Коштують вони не особливо дорого, але достатню суму.