Porsche почала виробництво меду

Porsche начала производство меда

Багато автомобільні компанії випускають ще щось крім автомобілів. У деяких це навіть називається «пройдуть диверсифікації». Але хто б міг подумати, що й у компанії Porsche з’явиться щось подібне, причому вона представила… мед власного виробництва.

Звичайно ж, це не більше ніж сувенір: пасіка при заводі в Лейпцігу не здатна справити велику кількість продукту. В цьому році 1,5 мільйона бджіл зібрали 400 кілограмів липового меду. У травні цього року саксонський завод Porsche розмістив на своїй території внедорожной траси 25 бджолиних сімейств. Мед, який отримав назву «Турбинхен» (слово, утворене від німецьких слів «турбіна» та «бджілка»), тепер продається в магазині клієнтського центру заводу Porsche в Лейпцигу.

Природна зона на території заводу Porsche в Лейпцигу є унікальним явищем в автомобільній галузі. Поряд з медоносними бджолами компанія Porsche ще в 2002 році поселила на внедорожной трасі эксмурских поні і турів. Природна територія площею 132 гектар служить будинком для численних тварин. Тут живуть різні види птахів, земноводних, зайців, оленів і польових мишей.