Volkswagen зробить два нових недорогих кросовера

Volkswagen сделает два новых недорогих кроссовера

Журналіст аргентинського видання Motorpress Auto виклав у свій твіттер фотографію одного з презентаційних слайдів компанії Volkswagen. Він присвячений новинкам, які компанія виведе на ринок Південної Америки до 2020 року. З урахуванням того, що модельні ряди перетинаються з російськими, деякі моделі можуть з’явитися і у нас.

Нагадаємо, що недавно в Південній Америці був представлений Volkswagen Virtus, який у нас переродиться в седан Volkswagen Polo. Так що, не виключено, що і інші моделі можуть бути представлені в Росії.

Інтерес викликають два кросовера. Перший отримає ім’я T-Cross. У Південній Америці він прийде на зміну CrossFox, а значить це буде не кросовер в звичному розумінні, а швидше підведений хетчбек. Машина буде побудована на модульній платформі MWB A0, як і Polo з Virtus. На нашому ринку, а у Volkswagen вже говорили, що маємо намір зосередитися на ринках, що розвиваються на кросоверах, конкурентами T-Cross стануть Lada XRAY, Renault Sandero і Kia Rio X-Line.

Друга модель: більш великий Volkswagen Tarek. У Південній Америці він буде конкурувати з Jeep Compass і Hyundai Tucson. У нас роль такої моделі виконує Volkswagen Tiguan. Він теж буде продаватися в Південній Америці, але виключно в семимісному варіанті. Чи є шанси на появу Tarek в Росії? Цілком, адже заміни недорогого Skoda Yeti у концерну в Росії зараз немає.

У будь-якому випадку перші подробиці про майбутні новинки будуть розкриті вже в наступному році.