Розсекречений вигляд позашляховика Nissan Xterra

Рассекречен облик внедорожника Nissan Xterra

У мережі з’явилося перше зображення нового позашляховика Nissan, який отримає ім’я Xterra (для деяких ринків Palladin). Машину побудують на базі пікапа Navara нинішнього покоління і вона буде конкурувати з Mitsubishi Pajero Sport і Toyota Fortuner.

Відносно недорогий рамні позашляховик зник з гами Nissan два роки тому, коли було припинено виробництво попередніх поколінь Pathfinder/Frontier. Здавалося, компанія пішла з цього сегменту назавжди, зосередившись на кросоверах. Однак, досить високий попит на рамні позашляховики на ринках змусив компанію підготувати нову модель.

Судячи по зображенню, передня частина буде відрізнятися від Navara лише оформленням решітки радіатора, іншими фарами, капотом, крилами і бампером.

«Nissan дуже компетентний у тому, що стосується рамних автомобілів, позашляховиках і пікапах і ми збираємося бути присутнім у всіх сегментах, — заявив Гупта в одному зі своїх інтерв’ю. — Коли? Дочекайтеся квітня і автосалону в Пекіні».

Найімовірніше автомобіль буде представлений з тими ж турбодизельними двигунами, що і Navara і буде мати варіанти з 5 – і 7-місцевим салоном.