Jeep показав новий Wrangler

Jeep показал новый Wrangler

Схоже, що автовиробники вкрай обережно ставляться до оновлення тих моделей, які прийнято називати легендарними або культовими, особливо, якщо мова про позашляховику. У Mercedes-Benz G-клас не змінюється протягом більш ніж півстолітньої історії, друге покоління Suzuki Jimny збереже кубічні форми, не варто шукати серйозні зміни і в зовнішності нового Wrangler.

Тут навіть лупа не потрібна: модель практично не змінилася зовні, лише блоки поворотників переїхали на крила. Спереду все та ж вертикальна радіаторна решітка і круглі фари, серйозно змінили форму лише передні крила.

У Jeep кажуть, що серйозно поліпшили аеродинаміку машини, а лобове скло у Wrangler тепер опускається повністю. Всі технічні деталі зберігаються в секреті, але завдяки кількох джерел ми знаємо, що нове покоління буде оснащуватися 2-літровим бензиновим турбодвигуном і 3,6-літровим атмосферним V6, а також 3-літровим турбодизелем.

Відразу після прем’єри на мотор-шоу в Лос-Анджелесі нове покоління Jeep Wrangler вирушить у виробництво: його продажі в США почнуться на початку наступного року. Приблизно через рік до 3 – і 5-дверним варіантів повинен додатися і пікап з дворядною кабіною і вантажопідйомністю близько 700 кілограмів.