Платформами Genesis буде займатися виходець з BMW

Платформами Genesis будет заниматься выходец из BMW

Компанія Hyundai переманила з BMW чергового спеціаліста: на цей раз ним став Файезу Абдула Рахман, який займеться проектуванням нової платформі преміального відділення компанії Genesis.

У BMW Рахман у різні роки працював над концепціями і платформами 7-ї серії, кросоверів і автомобілів М-серій. У Genesis він очолить відділ розробки, який зосередиться на оптимізації специфікацій, електронних систем і взаємодії з користувачем, починаючи з перших етапів конструювання автомобіля.

У Hyundai не приховують, що в завдання Рахмана входить організація процесу розробок нових платформ, яка потім буде переноситися на інші автомобілі Hyundai Motor Group для того, щоб прямо конкурувати з провідними преміальними автовиробниками Європи.

«Я дуже радий стати частиною цієї динамічної організації і вражений значним прогресом, якого досягла Hyundai Motor Group за останнє десятиліття. Ми маємо намір розробити гнучку і орієнтовану на майбутнє автомобільну архітектуру, унікальну для Hyundai Motor Group, яка забезпечить конкурентоспроможність автомобілів компанії, особливо в плані їздових характеристик і якості», — заявив Абдула Рахман, який був прийнятий в штат Hyundai Motor Group 1 листопада.

Фейдула Абдула Рахман прийшов у BMW в 1986 році на посаду інженера CAD. З 2003 по 2008 роки він очолював напрямок концептів і лінійки кросоверів, а також був директором відділу досліджень BMW. Потім він працював у відділенні BMW M на різних керівних посадах.