BMW почала тести найпотужнішого в історії седана M3

BMW начала тесты мощнейшего в истории седана M3

Компанія BMW почала дорожні випробування нової модифікації «зарядженого» седана M3, яка має стати найпотужнішою і швидкої версії цієї моделі за всю її історію. Шпигунські фотографії тестового прототипу опублікувало видання Carscoops.

BMW начала тесты мощнейшего в истории седана M3

Новинка, яку назвуть M3 CS, отримає приблизно такі доробки, що й однойменна модифікація купе M4. Седан седан обладнають модернізованим трилітровим шестициліндровим твін-турбо мотором, віддача якого виросте з 431 к. с. і 550 Нм крутного моменту до 460 сил і 600 Нм.

BMW начала тесты мощнейшего в истории седана M3

BMW M3 CS отримає полегшену конструкцію і покращений аеродинамічний обвіс кузова. З карбону буде виконаний капот, новий передній спліттер, задній дифузор і інші елементи. Седан стане приблизно на 30-40 кг легше стандартного автомобіля.

BMW начала тесты мощнейшего в истории седана M3

Плюс до всього, для седана будуть доступні карбон-керамічні гальмівні механізми, перенастроенная підвіска і збільшені стабілізатори поперечної стійкості.

Новинка дебютує кінці 2018 року. Передбачається, що BMW M3 CS зможе проїхати коло «Північній петлі» Нюрбургрінга швидше 7 хвилин і 40 секунд. На даний момент рекорд німецької траси серед чотирьохдверних серійних машин належить Alfa Romeo Giulia Qudrifoglio Verde, яка проїхала коло за 7 хвилин і 32 секунди.