MERCEDES-BENZ CITAN ФУРГОН 2017 року

Німці впевнено постачають авторинок зручними, практичними і високоякісними фургонами. Тепер в лінійку перевірених моделей Sprinter і Vito увійшов також Mercedes-Benz Citan. Представлений фургон створений спільними зусиллями фахівців концерну «Daimler» і альянсу «Renault-Nissan», тому в основі автомобіля виявився багатьом вже знайомий Renault Kangoo.

Але, звичайно, представлений Citan має ряд відмінностей від французького прототипу. Змінено як зовнішній, так і внутрішній дизайн машини, плюс з’явилася нова підвіска (причому власна, тобто поліпшена в Штутгарті). Фургон має простий, зручний, практичний кузов. Екстер’єр моделі вельми приємний для ока: передня частина має традиційну візуально масивну решітку радіатора, елегантної форми оптику головного світла і зовсім не скромних розмірів логотип марки (як ми бачимо приналежність до іменитому, престижному бренду грає не останню роль). При цьому згідно з практичного застосування Mercedes-Benz Citan ні в чому не поступається фургонам інших марок. Так, цей комерційний автомобіль має високий отвір кришки багажника; зсувну бічні двері, яка помітно спрощує розвантаження чи навантаження; а також европоддон, без проблем розміщується в вантажному відсіку. Салон теж дуже практичний: пластик на дотик приємний, є автомагнітола, круизконтроль.

Цей практичний автомобіль далеко не невідомої марки припаде до смаку бізнесменам, які ретельно стежать за своїм іміджем і репутацією. Під капотом Mercedes-Benz Citan в кузові фургон може бути одна з трьох представлених в лінійці «начинок»: пара дизельних двигунів, здатних на 90 і 110 кінських сил, а також бензиновий варіант, який видає 114 «кобилок».