CHEVROLET CAMARO

Улюбленець багатьох шанувальників унікального автомобіля з помітним дизайном і неслабкою «начинкою» – Chevrolet Camaro – був оновлений, що стало трагедією для шанувальників початкових форм і радістю для тих, хто мріяв про рестайлінг до 2006 року. Видозмінений екстер’єр, приємна міць під капотом, динаміка спорткара … все це громадськість змогла оцінити після презентації на Нью-Йоркському автосалоні, який пройшов в березні 2013 року.

Представлений «американець» 2014 модельного року отримав в ході рестайлінгу отримав новий дизайн верхньої і нижньої решіток, а також функціональні повітрозабірники, які працюють ефективніше над охолодженням двигуна, а також позитивно позначаються на аеродинаміці автомобіля в цілому. «Корми» Camaro отримала горизонтальні діодні фари і світловідбиваючі вогні зміненого дизайну. Також відзначимо і новий варіант емалі в списку стандартних кольорів під назвою «Red Hot» (гарячий червоний). Також варто згадати і доступних в якості опції знаменитий жовтий «Bright Yellow», а також помаранчевий «Red Rock Metallic». Окремо варто сказати про вдосконалену структуру кузова, шести подушках безпеки, системі стабілізації «StabiliTrak», триточкових ременях безпеки з преднатяжителями, дискових гальмах Brembo c чотирипоршневими супортами. Інтер’єр порадує власників проекційним дисплеєм і нової мультимедійною системою «MyLink» з семидюймовим екраном і акустикою преміум-класу «Boston Acoustics». Також в базовій версії є вже і камера заднього виду.

Chevrolet Camaro 2014 модельного року пропонується з вельми приємно «буркітливий начинкою» під капотом: в лінійці двигун V6, здатний видавати 328 кінських сил потужності, а також 405-сильний мотор V8 з системою деактивації частини циліндрів при малих навантаженнях і зміною фаз газорозподілу. Обидва комплектуються з шестидіапазонною автоматичною коробкою перемикання передач.