CHANGAN RAETON СЕДАН

Китайський автомобіль Changan Raeton виглядає досить презентабельно, але при цьому стримано, чіпляє погляди представників самої різної аудиторії, яку об’єднує одне – любов до практичним, порівняно недорогим і комфортабельним машинам. Сучасний, стильний і безпечний автомобіль, створений руками представників колишньої Піднебесної імперії, здатний скласти досить непогану конкуренцію в своєму класі навіть продукції найбільш популярних світових брендів.

Компанія, що представляє новий китайський седан Changan Raeton, кажучи про якість характеристик зовнішності, пропонує звернути увагу на аеродинамічний вивірені стрімкі лінії кузова, цікавий мужній абрис головної оптики і задніх ліхтарів, сувору фальшрадиаторную грати, ребра на капоті і боковинах авто, а також на колісні диски , що підтримують загальне дизайнерське рішення цього авто. Салон гарантує зручність крісел для водія і пасажирів, висококласну ергономічність організації внутрішнього простору, приємні на дотик і практичні матеріали, а також приємні дрібниці на зразок зручних підлокітників, кишень і підстаканників, індивідуального підсвічування. Окремо варто відзначити таку характеристику, як безпека: Фахівці відзначають, що вона досягається в представленому седані за рахунок передових технологій та інтелектуальних систем активної і пасивної безпеки: інноваційної системи контролю тяги TCS, електронного контролю стійкості ESC, системи допомоги гальмування HBA, а також вентильованих дискових гальм.

Творці відзначають, що Changan Raeton ідеально підготовлений для російських реалій завдяки наявності підігріву сидінь, двозонному автоматичного клімат-контролю і окремим воздуховоду для заднього ряду сидінь. Як «начинки» для цього «китайця» пропонується турбований двигун BlueCore 1,8T, здатний видавати 163 кінських сили потужності. Мотор комплектується шестидіапазонною автоматичною коробкою перемикання передач.