BRILLIANCE H530 СЕДАН

Китайські автомобільні компанії поступово проникають на російський ринок. Одна з таких фірм, які знайшли потенційних покупців в Росії – Brilliance. Їх новинка – седан H530 – представлений на Московському міжнародному автомобільному салоні, який проходить в кінці серпня 2014 року. Цей автомобіль є среднемоторний передньопривідний седан сегмента D.

У зовнішності представленого Brilliance H530 багато автомобілістів вже встигли розгледіти BMW 3-Series п’ятого покоління, що може непогано позначитися на продажах зашкодь тих, кому подобається дизайн, проте грошей на покупку «німця» не вистачає. Згідно габаритним розмірам, автомобіль в довжину дорівнює 4 708 міліметрів, в ширину – 1 788 мм і заввишки посилання – 1 475 мм. У салоні крім досить зручних крісел для водія і пасажирів є також обробка м’яким на дотик пластиком. Оснащення середньомоторного седана сегмента D Brilliance H530 включає в себе люк з електроприводом, сидіння з електрорегулюванням, електросклопідйомники всіх дверей, багатофункціональне рульове колесо, аудіосистему з вісьмома динаміками, а також кондиціонер. Вельми непогано, якщо врахувати країну-виробника: поступово китайці вчаться у інших і на своїх власних помилках і роблять продукцію класом вище.

Згідно з технічними характеристиками, як «начинки» Brilliance H530 запропонували 1,6-літровий бензиновий двигун з регульованою системою фаз газорозподілу, який здатний видавати 110 кінських сил потужності. Мотор агрегатується з п’ятиступінчастою механічною або гідромеханічної коробками перемикання передач. Варто відзначити економічна витрата палива: в змішаному циклі витрачається приблизно 6,9 літра палива на сотню кілометрів.